history
Cégtörténet
Az ERNSTPROFIL 1993-ban alakult Szlovákiában, Fülek (Fiľakovo) városában. A társaságnak ekkor 11 alkalmazottja volt. A műanyag ablakokhoz használt vékonyfalú, hidegen hengerelt acélprofilok folyamatosan növekvő kereslete miatt a társaság 1995-ben Losoncra (Lučenec) települt át. Az ERNSTPROFIL azóta a jelenlegi telephelyen gyártja a termékeit. Termékkínálatunk évről évre bővül. Jelenleg több mint 250 féle terméket gyártunk. Évek óta megbízható és kompetens partnerek vagyunk az építőipar, a bútoripar, az elektromos ipar stb. számára készült profilok gyártásában. Termékeink egy részét a hazai piacra szállítjuk, de termelésünk nagy része az igényes uniós piacokra kerül.

Vágósorok, hengerlősorok, hidraulikus és excentrikus prések, aszimmetrikus profilhajlító berendezések, CNC-vágó és fémmegmunkáló berendezések, valamint a szerszámok fejlesztéséhez és gyártásához szükséges különféle technológiai berendezések lehetővé teszik számunkra, hogy rugalmasan reagáljunk üzleti partnereink egyedi igényeire. Mivel vállalatunk egyik célkitűzése, hogy folytassa a kialakult növekedési ütemet, alapvető fontosságú volt számunkra a vezetéstámogatási és a minőségfejlesztési rendszerek bevezetése. Ezért 2008-ban minőségellenőrzési és irányítási rendszert vezettünk be a vállalatunkban.

2018-ban átvettük az ISO 28000 szabvány szerinti tanúsítást. Ez a nemzetközi szabvány a biztonságirányítási rendszerre vonatkozó követelményeket határozza meg, amelyek az ellátási lánc biztonságának biztosításához szükséges kritikus szempontokra terjednek ki.

Jelenleg cégünk 80 képzett alkalmazottal a hengerelt profilok egyik legnagyobb gyártója Szlovákiában. A magyarországi piacon az ügyfelek nagyobb közelsége iránti igény 2013-ban a Profil Market Hungária Kft. leányvállalatunk létrehozását eredményezte, az anyavállalat 100%-os tulajdonrészével. A termékek kiváló minősége és a kedvező közép-európai földrajzi elhelyezkedés lehetővé teszi számunkra, hogy sikeresen helytálljunk az éles nemzetközi versenyben.

philosophy
Cégfilozófia
Az ERNSTPROFIL és a gyártás
A gépi berendezések folyamatos innovációja, a lehetőségek keresése az igényesebb megrendelések teljesítéséhez, a termelésnek a piaci igények alapján történő bővítése, a minőség és a pontosság növelése a pontos bemeneti, közbenső és kimeneti ellenőrzés, a gyártási folyamatok racionalizálása, automatizálása és racionalizálása - mindez segít minket a folyamatos növekedésben.
Az ERNSTPROFIL és a beszállítók
Sokéves tapasztalatunk alapján kizárólag olyan megbízható partnerekkel dolgozunk együtt, akik minőségi anyagokkal látnak el minket, és képesek az ügyfeleink akár egyedi igényeinek megfelelő szolgáltatásokat is nyújtani.
Nagyra értékeljük a hosszú távú, korrekt kapcsolatainkat, amelyeket a beszállítók részéről a rugalmasság, a szállítási határidők és a minőség betartása, részünkről pedig a pontos készletgazdálkodás és a szigorú fizetési fegyelem erősít.
Az ERNSTRPOFIL és az ügyfelek
Cégfilozófiánk, hogy minden ügyfelünknek egyéni megközelítést nyújtsunk az igényeikhez, tervezési és technológiai megoldásokat kínáljunk és javasoljunk, és a megrendelt mennyiségeket időben és megfelelő minőségben szállítsuk le. Stabil és felelősségteljes partnerek vagyunk, elnyerve ezzel az ügyfeleink bizalmát.
Az ERNSTPROFIL és a munkavállalók
Kiemelt célunk az állandó munkavállalóinkkal történő munkavégzés, méltó munkakörülmények biztosítása a számukra, valamint a felelősségteljes és magas színvonalú munkavégzésre való motiválásuk. Rendkívül fontos számunkra a munkavállalóink szakmai továbbképzése, ezért a különböző oktatási tevékenységekbe, képzésekbe és tanfolyamokba történő beruházások magától értetődőek. Termelési kapacitásunk folyamatos bővítésével hozzájárulunk a foglalkoztatás megtartásához a régiónkban. Egyes pozícióknál fogyatékkal élő munkavállalókat is foglalkoztatunk.
eco
Környezetvédelem
Bár a gépgyártás anyag- és energiaigényes terület, a környezetvédelmi kérdéseket nagyon érzékenyen kezeljük.

Törődünk az egészséges, tiszta környezet megtartásával és gyermekeink számára is élhető világot szeretnénk teremteni. Kötelességünknek tartjuk, hogy ezt a kérdést a lehető legnagyobb felelősséggel kezeljük, ezért folyamatosan keressük a környezetvédelemhez való hozzájárulás módjait, és mindennapi üzleti és termelési döntéseinkben oly módon járunk el, hogy megelőzzük a környezetet érő károkat.

A vonatkozó törvényeknek és rendeleteknek való megfelelés ezen a területen számunkra természetes, és folyamatosan törekszünk arra, hogy a szokásos intézkedéseken túlmenően a rendelkezésre álló lehetőségeket is kihasználjuk.

Minden munkatársunk környezetvédelmi oktatásban részesül annak érdekében, hogy egyre inkább tudatosítsák azt, hogy a hulladékok elkülönülésével és az energia megtakarításával is védik a környezetet.

A hulladékok szétválasztása nálunk a napi rutin része. A beszerzések során mindig figyelembe vesszük a biológiailag nem lebomló anyagok és a nem újrahasznosítható anyagok arányának csökkentését.

Az elmúlt néhány évben megfelelő intézkedések segítségével a lehető legkisebbre csökkentettük a műanyagok, mint bemeneti alapanyagok százalékos arányát.

A helyes energiagazdálkodással hatékonyan tudtuk kezelni és csökkenteni az energiafogyasztást, tudatosítva azt, hogy a természeti erőforrások sem kimeríthetetlenek. Megújuló forrásokból származó zöld energiát vásárolunk, aminek köszönhetően 2014 óta 80%-kal sikerült csökkentenünk a CO2 gáz kibocsátást.
quailty

A VÁLLALAT MINŐSÉGPOLITIKÁJA
A vállalati menedzsment elkötelezettsége:
A minőségpolitika azon prioritásaink közé tartozik, amelynek fenntartásában a működésünk és tevékenységeink fejlesztése során elkötelezettek vagyunk. Célunk a szervezetünk fenntartható fejlődésének a biztosítása. Elkötelezettek vagyunk az ügyfeleink és az érdekelt felek igényeinek teljesítésében. Elkötelezettek vagyunk a termékkövetelmények teljesítése és a termékminőség folyamatos javítása iránt. A felső vezetés elkötelezett amellett, hogy a szervezet tevékenységéhez és folyamatos fejlesztéséhez szükséges valamennyi erőforrást biztosítsa. Olyan szervezetté szeretnénk válni, amelyhez az ügyfelek a magas színvonalú és átfogó szolgáltatásaink miatt mindig szívesen visszatérnek.
Cégprofil:
 • Lakatosmunkák, fémmegmunkálás, szerszámkészítés
 • mechanikus meghajtású gépek építése
 • Szervezetünk minőségpolitikájának fő alapelvei:
  • A vállalat piaci pozíciójának stabilizálása és a további fejlődés feltételeinek biztosítása,
  • Aktív cégvezetés - a szervezet céljainak kinyilvánítása, a vezetőségi felülvizsgálat elvégzése, a kölcsönös bizalom megteremtése a munkahelyen, az aktív munkavégzés és a fejlődés lehetőségeinek megteremtése a munkavállalók számára,
  • Folyamatszemlélet - az alapvető folyamatok és a folyamatok elvégzőinek a meghatározása, a folyamatok megfelelőségének és teljesítményének rendszeres mérése, a folyamatok eredményeinek elemzése.
  • Az egyes pozíciókban dolgozók feladatainak és hatáskörének pontos és egyértelmű meghatározása,
  • A külső és belső ügyfelek igényeinek következetes teljesítése,
  • Az összes munkavállaló aktív részvétele a folyamatos minőségfejlesztésben,
  • A belső minőségi célkitűzések mérése és folyamatos javítása,
  • Megfelelő munkafeltételek megteremtése a vállalat vezetése által az összes alkalmazott és dolgozó hibátlan munkavégzéséhez,
  • A legújabb trendek alkalmazása a magas szintű folyamat- és termékminőség elérése érdekében
  • Hatékony kommunikáció és csapatmunka a minőségirányítási rendszer folyamatszemléletének alkalmazása során a szervezetben,
  • Az alkalmazottak teljes körű képzése a jelenlegi globális trendekkel való lépéstartás érdekében,
  • A munkavállalók motiválása a vezetés által, és a munkafeladatok elvégzése során elért eredmények differenciált díjazása,
  • Az infrastruktúra fejlesztése és az információs technológia használata az ügyfelek által elvárt minőség lehető legrövidebb időn belüli elérése érdekében,
  • A vállalat teljesítményének és a termékek minőségének folyamatos fejlesztése, meglévő termékek funkcióinak bővítése, új termékek létrehozása, belső környezet javítása, a kommunikáció fejlesztése,
  • Felelősségvállalás a termékért és szerződéses garanciák nyújtása az ügyfél számára.
  iso

  ISO minősítés
  Annak érdekében, hogy minden tevékenységünkben folyamatos javulást biztosítsunk, a minőség mellett az ellátási láncon belüli kockázatok kezelésére, csökkentésére és megelőzésére is összpontosítottunk, és eljutottunk az ISO 28000 szabvány szerinti tanúsítás - Az ellátási lánc biztonsága - megszerzéséig.

  E szabvány célja, hogy az ellátási láncon belül a legjobb gyakorlatok és eljárások keretét biztosítsa az embereket és a költségeket érintő kockázatok csökkentése érdekében. A szabvány az ellátási lánc minden szakaszában, különösen a logisztikában felmerülő potenciális biztonsági kérdésekkel foglalkozik, olyan fenyegetésekre összpontosítva, mint a terrorizmus, a csalás és a kalózkodás. A biztonsági incidensek következményeinek enyhítésére is összpontosít.

  Mivel nagy hangsúlyt fektetünk az energiagazdálkodás megfelelő működésére, vállalatunkban is alkalmazzuk annak hatásmechanizmusait, és az alkalmazását fokozatosan minden területen bevezetjük.

  Az energiagazdálkodási rendszer hatékony eszköz minden típusú szervezet számára az energiafogyasztás megfelelő kezelésére és megváltoztatására. A rendszer bevezetésével az energiagazdálkodás vállalatunk szervezeti struktúrájának szerves részévé válik.

  Tanúsítvány
  Biztonságmenedzselési politika tanúsítás