window
Ablakmerevítő profilok
Ablakmerevítő profiljainkat modern hengerlősorokon gyártjuk, és megfelelnek az EN 10142 szabvány összes követelményének. Gyártásuk hat hengerlősoron történik, ami lehetővé teszi számunkra, hogy rugalmasan reagáljunk az ügyfelek igényeire. A profilok horganyzott szalagokból, valamint hidegen hengerelt fekete lemezből készülnek, 1,0-2,5 mm vastagságban. A profilok eredeti dokumentációnak megfelelően vagy az ügyfél kívánságai szerint készülnek.

Jelenleg vállalatunk több mint 400 féle profiltípust gyárt. Ügyfeleink közé műanyag ablakrendszerek gyártói, valamint ablakgyártók tartoznak.
profile
Perforált profilok
A perforált profilok gyártásához minden alapvető gyártási technológiával rendelkezünk. Gyártásukhoz hidraulikus és excentrikus préseket vagy saját tervezésű egycélú gépeket használunk. A profilok hengerlés közben vagy a hengerlés után, végtermékként perforálhatók. A gépi berendezéseink lehetővé teszik számunkra, hogy az ügyfeleink egyedi kéréseit is teljesítsük.
rozvod
Profilok csővezetékekhez
A profilok hidegen hengerelt, 1,0-2,5 mm vastagságú acélszalagokból készülnek. Ezek a profilok levegő-, víz-, szennyvíz- és melegvíz vezetékek, valamint fotovoltaikus szerkezetek rögzítésére szolgálnak.
profile
Garázs profilok
A szekcionált garázs- és ipari kapuk profiljai DX51D Z275 - 275 g/m2 horganyzott szalagokból készülnek, vastagságuk 1,5 - 2,0 mm. Gyártásukhoz hidraulikus présgépeket, hajlítógépeket vagy saját tervezésű egycélú gépeket használunk. A profilok eredeti dokumentációnak megfelelően készülnek.
steel

Acélszalagok
Az acélszalagok gyártása két hosszirányú elosztógépen történik, amelyek lehetővé teszik a következő paraméterekkel rendelkező tekercsek felosztását:
A tekercs maximális súlya: 8 000 kg
A tekercs maximális szélessége: 1500 mm
Vágási sebesség: 60m/min
Egyidejűleges vágás: 0,1 mm / m
Lemezvastagság: 0,6 - 3 mm
plasma
Plazmavágás
CNC-vezérlésű vágógépet üzemeltetünk, amelyet az összes szerkezeti acél precíz formavágására terveztek. A kétoldalas, lineáris vezetősínekre szerelt szinkron portálhajtás a kiváló minőségű HPR130XD plazmarendszerrel együtt magas vágási minőséget és vágási pontosságot biztosít.
drot

Huzallal történő vágás
Rendelkezünk egy japán Fanuc CNC drótvágó géppel, amellyel egyedi tervezésű szerszámokat és alkatrészeket gyártunk. Ez a nagy pontosságú gép (0,0007 mm-es pontosság) lehetővé teszi számunkra, hogy rendkívül precíz szerszámokat gyártsunk, amelyek garantálják a termékeink pontos méreteit és lyukasztását.
profiles
Profilok fejlesztése
Cégünk profilfejlesztési szolgáltatásokat is nyújt az ügyfél egyedi kívánságai szerint, az EN szabványoknak megfelelően. Az általunk kifejlesztett profilok gyártásához saját tervezésű szerszámokat és berendezéseket használunk. Profiljaink tervezését speciális szoftvert segítségével végezzük.
szerszamok

Szerszámgyártás
A termékeink gyártásához általunk kifejlesztett szerszámokat saját szerszámkészítő műhelyeinkben gyártjuk, ami lehetővé teszi számunkra a gyártott alkatrészek kiváló felügyeletét és ellenőrzését, annak érdekében, hogy szerszámaink és berendezéseink pontosságát és tartósságát garantáljuk. A fejlesztéshez a Solidworks 3D CAD szoftvert használjuk.